Kaposvár: az ügyvezető bizakodó, derűsebb jövőt jósol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.31. 09:06
Mint tegnap beszámoltunk róla, a másodosztályú Kaposvári Rákóczi többhavi fizetéssel adós játékosainak, így a társaság türelmüket vesztő tagjai a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) közbenjárásával levélben szólították fel az egyesületet a fizetésre. Illés János ügyvezető azonban bizakodó, és derűsebb jövőt jósol. 

„Az új tulajdonos pontosan tudta, milyen gondokkal küszködünk, s biztosra veszem, hogy mindent megtesz a tartozások mielőbbi kiegyenlítéséért. Korábban is sok problémánk volt, igyekeztem ugyanakkor ezeket házon belül kezelni. Ezért alakulhatott ki a kaposvári együttesről az a kép, hogy itt nyugalom és béke van. A nyáron, a kiesésünk után alaposan kicserélődött a keret, olyan játékosok érkeztek, akik más elveket vallanak, mint én. Úgy gondolják, azzal, hogy a nyilvánossághoz fordulnak, megoldódik a helyzetük, noha biztosra veszem, hamarosan amúgy is jóra fordulnak a dolgaink" – mondta Illés János a Nemzeti Sportnak. Illés János a Nemzeti Sportnak.

A felszólítás kézhezvételétől számított nyolc napon belül rendezni kell a tartozást, különben a labdarúgók az MLSZ illetékes bizottságához fordulhatnak, hogy hozzájussanak a munkaszerződésükben rögzített fizetésükhöz. A HLSZ szerint vannak futballisták, akiknek a klub négy-öt hónapja tartozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik