NB II: Rajczi és Hajdú is részt vett a Vasas első edzésén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 15:22
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas, a Nemzeti Sport Online információi szerint az első edzésen feltűnt Rajczi Péter és Hajdú Norbert is.

A 33 esztendős Rajczi Péter a tavasszal Mezőkövesden futballozott, de még a bajnokság befejezése előtt felmentették a munkavégzés alól, és távozott is a klubtól, míg a 31 éves Hajdú Norbert a Zalaegerszeget hagyta el a közelmúltban.felmentették a munkavégzés alól, és távozott is a klubtól, míg a 31 éves Hajdú Norbert a Zalaegerszeget hagyta el a közelmúltban.

Az angyalföldiek hivatalos honlapjának beszámolója szerint ott volt az első tréningen a csapat korábbi játékosa, a legutóbbi szezont Nyíregyházán töltő, immár szabadon igazolható Polényi Gábor, valamint egy korábbi másik Vasas-játékos, Merczel Zsolt is.

A makacs ülőideg-gyulladással küzdő Berecz Zsombor, valamint a sarokproblémái miatt az egész tavaszi idényt kihagyni kényszerülő Nánási Balázs egyelőre könnyített edzésmunkát végez. Kiss Róbert ismét ráesett a sérült bal könyökére, rá újabb kezelések várnak.

A nyári felkészülést a felnőttcsapattal kezdte el két akadémista, a bal oldali támadó, Oláh László és a belső védő, Kis Balázs.

A tavaszi keret tagjai közül hiányzott a furcsa klubváltási ügy szereplőjévé váló Cseke Benjámin, továbbá a más kluboknál próbálkozó Szabó Bence és Izing Martin. Engel Alexszel június 30-án lejárt a DVSC és a Vasas közötti kölcsönadási szerződés, sorsáról később születik döntés – írja a vasasfutballclub.hu.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Remili Mohamed (Puskás Akadémia FC?), Izing Martin (Mezőkövesd-Zsóry?), Nagyházi Dávid (?), Szedlár Zoltán (?), Cseke Benjámin (DVSC-Teva)
Kiszemeltek: Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Kovács Gábor (Paksi FC), Rajczi Péter (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Hajdú Norbert (szabadon igazolható, legutóbb ZTE), Engel Alex, Gál Mátyás (mindkettő DVSC-Teva), Polényi Gábor (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza), Merczel Zsolt (BKV Előre)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik