NB II: két próbajátékostól elköszöntek Tatabányán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 09:22
Korábban már beszámoltunk arról, hogy több próbajátékost is tesztel a labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya, ám a korábban a DVTK-ban is megforduló Horváth Szabolcstól és a legutóbb az MVM-Paksban futballozó Juhász Dánieltől a szombati felkészülési mérkőzések után elköszönt a szakmai stáb.

A Kaposvártól távozó Zámbó Bence mellett Papizsanszkij Artúr, Batizi-Pócsi Balázs, Birtalan Botond a jövő héten is együtt készül Bozsik Péter csapatával, csakúgy mint Puskás Zoltán, aki legutóbb az osztrák alacsonyabb osztályú SKN St. Pölten Juniors játékosa volt – adta hírül a klub hivatalos oldala.A Kaposvártól távozó Zámbó Bence mellett Papizsanszkij Artúr, Batizi-Pócsi Balázs, Birtalan Botond a jövő héten is együtt készül Bozsik Péter csapatával, csakúgy mint Puskás Zoltán, aki legutóbb az osztrák alacsonyabb osztályú SKN St. Pölten Juniors játékosa volt – adta hírül a klub hivatalos oldala.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYÁNÁL
Érkezők: Czanik Károly (szabadon igazolható, legutóbb FC Ajka)
Távozik/távozhat: Szabó Bence (Vasas?)
Kiszemeltek: Batizi-Pócsi Balázs (MTK Budapest II), Birtalan Botond (Dunaújváros PASE), Csölle Norbert (Csorna), Papizsanszkij Artúr (szabadon igazolható, legutóbb Szolnoki MÁV FC), Puskás Zoltán (SKN St. Pölten – Ausztria), Zámbó Bence (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik