NB II: játékengedélyre vár az Olaszországból hazatérő védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 15:01
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba mindenképpen számít a legutóbb Olaszországban futballozó védőre, Pataki Zsoltra, azonban a játékos szerződtetéséhez szükséges, hogy klubja kiadja a játékengedélyét, amely egyelőre nem történt meg.

Pataki Zsoltot amatőr szerződés kötötte olasz klubjához, a FC Vado Ligurehez, és bár a védő mindenképpen távozik a csapattól, jelenleg is az olaszoknál van a játékengedélye.

A Békéscsaba a Magyar Labdarúgó-szövetségen (MLSZ) keresztül már megkérte a játékengedélyt, és amennyiben az Olasz Labdarúgó-szövetség nem adja ki az MLSZ-nek, akkor Pataki a magyar szövetség által kiállított ideiglenes játékengedéllyel futballozhat a tavasszal.

Pataki Zsoltra a védelem tengelyében számítana a tavasszal Komjáti András vezetőedző.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők: Bagi István (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd), Gajdos Zsolt (Puskás AFC – kölcsönbe), Károly Bálint (Puskás AFC – kölcsönbe), Koszó Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Kecskeméti TE) Thomas Prasler (német, Rot-Weiss Frankfurt – Németország)
Távozik/távozhat: Kiprich Dániel (FC Hatvan?), Mészáros László (Szigetszentmiklósi TK), Radványi Dávid (?), Szűcs István (?)
Kiszemeltek: Pataki Zsolt (FC Vado Ligure – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik