NB II: a Paksról távozó középpályás Tatabányára tart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 16:25
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Pakssal ma szerződést bontó Hullám Attila az NB II-ben szereplő FC Tatabányával készül, és előrehaladott tárgyalásokat folytat a vezetőséggel az esetleges átigazolásról.

A most már szabadon igazolható Hullám neve télen felvetődött a szintén másodosztályú Szigetszentmiklósi TK-nál. A 26 esztendős támadó középpályás több edzésen is részt vett a Pest megyeieknél, de a felek végül nem jutottak egyezségre, így a sikertelen tárgyalások után a játékos visszatért a Pakshoz.felvetődött a szintén másodosztályú Szigetszentmiklósi TK-nál. A 26 esztendős támadó középpályás több edzésen is részt vett a Pest megyeieknél, de a felek végül nem jutottak egyezségre, így a sikertelen tárgyalások után a játékos visszatért a Pakshoz.

A tatabányai vezetőség Hullám mellett továbbra is tárgyal Zámbó Bencével, Papizsanszkij Arturral, Batizi-Pócsi Balázzsal, Birtalan Botonddal és Puskás Zoltánnal. Értesüléseink szerint többekkel is közel a megállapodás.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYÁNÁL
Érkezők: Czanik Károly (szabadon igazolható, legutóbb FC Ajka)
Távozik/távozhat: Szabó Bence (Vasas?)
Kiszemeltek: Batizi-Pócsi Balázs (MTK Budapest II), Birtalan Botond (Dunaújváros PASE), Csölle Norbert (Csorna), Hullám Attila (szabadon igazolható, legutóbb Paksi FC), Papizsanszkij Artúr (szabadon igazolható, legutóbb Szolnoki MÁV FC), Puskás Zoltán (SKN St. Pölten – Ausztria), Zámbó Bence (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik