NB III: eldőlt, Détári Lajos folytatja a munkát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 21:57
A tavaszi szezonban is Détári Lajos irányítja a Felsőtárkány labdarúgócsapatát, amely a 9. helyen várja a márciusi rajtot az NB III Keleti csoportjában.

„Sikerült megállapodnunk Détári Lajossal, így a tavaszi szezonban is az ősszel már szerephez jutott korábbi szakmai igazgató irányítja az együttest – tájékoztatta a heol.hu-t Szarvas László, a felsőtárkányiak titkára. – A korábbi hatvanegyszeres válogatott labdarúgó a jövőben vezetőedzőként tevékenykedik, az első gyakorlást szerdán tartja a csapatnak."heol.hu-t Szarvas László, a felsőtárkányiak titkára. – A korábbi hatvanegyszeres válogatott labdarúgó a jövőben vezetőedzőként tevékenykedik, az első gyakorlást szerdán tartja a csapatnak."

A klubtitkár hozzátette: Détári további szerepvállalása Keller Józsefnek is köszönhető, ugyanis az egri futballt az elmúlt évtizedben egyszer feltámasztani segítő egri üzletember magára vállalta Détári felsőtárkányi tartózkodásának költségeit.

A 61-szeres válogatott játékos október végén lett a Felsőtárkány szakvezetője, megbízatása az őszi idény utolsó öt bajnoki mérkőzésére szólt – ezekből a csapat kettőt megnyert, hármat elveszített, az őszi bajnok Kazincbarcika ellenit (0–1) immár Détári távollétében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik