NB II: megműtötték a Szpari középpályását, idén nem játszik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.08. 11:49
Az őszi szezon hátralévő részében már nem számíthat Lucsánszky Tamás, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza vezetőedzője Huszák Tamásra, akit a hét közepén kellett kórházba szállítani, és már túl is esett a műtéten.

A Nyíregyháza honlapja számolt be arról, hogy a támadó középpályás még a Szolnok elleni bajnoki első félidejében kapott egy rúgást a combjára. Akkor még egy ideig a pályán maradt, de egy vérömleny keletkezett a lábában, így le kellett cserélni. A múlt hétvégi, Siófok elleni mérkőzés előtt sokat javult az állapota, így vállalta a játékot, ám a szerdai regeneráló edzés után egyre jobban fájt a combja. Mint kiderült, a rúgás során roncsolódhatott egy ér, ami elpattant a lábában, ezért szerdán kórházba is kellett szállítani a középpályást, ahol azonnal megműtötték.

A műtét jól sikerült, a labdarúgó már jobban van, de a következő napokban még bent kell maradnia a kórházban. Az viszont szinte biztos, hogy az őszi szezonban már nem léphet pályára.

Két másik Szpari-játékos, Patály János és Szathmári Sándor is sérüléssel bajlódik. Előbbinek még az egyik edzésen léptek rá a lábfejére, utóbbi pedig meghúzódott. Mindkettejük állapota javult a héten, játékuk tehát nincs kizárva.

A Nyíregyháza szombaton 17 órától megyei rangadót játszik a Kisvárdával az NB II 13. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik