NB II: gyógyulóban a Balmaz sérültjei, „fél” védelem már lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.22. 13:40
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros vezetőedzője, Híres Gábor az elmúlt időszakban sérülések miatt egyetlen hátvédjére sem számíthatott. Úgy tűnik, hogy a vasárnapi, Szolnok elleni találkozón ketten, Németh Ádám és Bokros Tibor már visszatérhetnek a védelembe.

Kellemetlen helyzet, amikor egy vezetőedzőnek összesen négy védője van csapata keretében – még kellemetlenebb, ha mind a négy sérüléssel bajlódik. Ezt kellett átélnie Híres Gábornak az elmúlt időszakban, így az NB II-ben szereplő Balmazújváros trénere – szükségmegoldásként – középpályásokat állított a hátvédsorba.

A kényszerű megoldások eredményeként a Tatabányától és a Gyirmót FC-Győrtől ki is kapott a Balmaz, azonban most örömteli fejleményként értékelhetik a csapat szurkolói, hogy hasfalhúzódása után a balhátvéd Németh Ádám (ő már egy játszott egy félidőt a hétközi Ligakupa-mérkőzésen), illetve csontgyulladását követően a jobbhátvéd Bokros Tibor is rendbe jött. Így mindketten pályára léphetnek a Szolnok elleni vasárnapi bajnokin, tehát egy fél" védelme már lesz a Balmazújvárosnak.

További hír, hogy a Mezőkövesd elleni Ligakupa-meccsen kisebb combsérülést szenvedő védekező középpályás, Oláh Gergő várhatóan felépül vasárnapig, azaz vele is számolhat Híres Gábor.

Az NB II 15. fordulójában a Balmazújváros–Szolnok mérkőzésre vasárnap 13 órától kerül sor.


A 15. FORDULÓ PROGRAMJA
November 23., szombat
13.00: Békéscsaba–Dunaújváros PASE
13.00: Cegléd–Kisvárda
13.00: Nyíregyháza–Kozármisleny
13.00: Tatabánya–Gyirmót FC-Győr
14.00: Soproni VSE–Siófok
15.00: ZTE–SZTK-Erima
16.00: Vasas–Ajka
November 24., vasárnap
13.00: Balmazújváros–Szolnoki MÁV

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik