Tragédia: meggyilkolták a Vác korábbi labdarúgóját

Vágólapra másolva!
2013.10.14. 22:10
A rangado.hu információja szerint Héger Ádám, a Kaposvölgye és a Vác labdarúgócsapatának korábbi NB II-es kapusa az egyik halálos áldozata a Fejér megyében hétfőn történt családi drámának.

A dunaújvárosi kapitányságra ma délelőtt érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól arról, hogy egy férfi véget akart vetni az életének Baracson – írja a futballportál a dunaujvaros.com-ra hivatkozva. Az öngyilkosságra készülő férfira egy lakóházban találtak rá, és kórházba szállították.dunaujvaros.com-ra hivatkozva. Az öngyilkosságra készülő férfira egy lakóházban találtak rá, és kórházba szállították.

Ezt követően a rendőrök Mélykút közelében egy mezőgazdasági területen egy nő és egy fiatal férfi holttestét találták meg. A nyomozás megállapította, hogy a nő a Baracsról kórházba szállított férfi élettársa volt, míg a fiatalember a férfi nevelt fia. A rendőrök vizsgálata egyértelműsítette, kettős gyilkosság történt: a megtalált anya és fia halálát bűncselekmény okozta.

Az 1991-ben született Héger Ádám 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, előbb a Kaposvölgye, majd a a Vác kapuját védte – utóbbi klubnál egy teljes idényt töltött el, 16 bajnokin jutott szóhoz.

Héger Ádám nagybátyja, Héger József korábban a Vác labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság tulajdonosa volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik