NB II: Bajzát kihagyhatja a Nyíregyháza hétvégi bajnokiját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.03. 13:38
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza hivatalos honlapján adta hírül, hogy a sérüléssel bajlódó Rubus Tamás, és Bajzát Péter sem valószínű, hogy ott lehet a Sopron elleni hétvégi bajnokin.

A klub tájékoztatása szerint Rubus már hosszabb ideje bajlódik egy húzódással, és mivel a héten sem javult az állapota, elképzelhető, hogy nem léphet pályára Sopronban szombaton. A góllövőlistát vezető Bajzát játéka is kérdéses, a támadó még a Cegléd elleni bajnokin kapott egy rúgást.

„Csak szombaton derül ki, számíthatok-e a két meghatározó játékosra. Hiányuk nagy veszteség lenne. A héten feltérképeztük a Sopront, tudjuk mit kellene játszanunk ahhoz, hogy eredményesek legyünk, remélem sikerül majd megvalósítani a pályán. Tegnap edzőmérkőzést játszottunk, főként a fiataloknak szerettem volna lehetőséget adni, és eredményes is volt a felkészülési mérkőzés” – nyilatkozta a nyiregyhazaspartacus.hu-nak Lucsánszky Tamás vezetőedző.

A hibátlan teljesítménnyel az első helyen álló nyíregyháziak a bajnokság 8. fordulójában, szombaton 16 órakor idegenben lépnek pályára a Sopron ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik