NB II: nem súlyos a Vasas középhátvédjének sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.16. 14:52
A szombati, ZTE elleni másodosztályú bajnoki mérkőzés 70. percében Nagy II Gábor, a Vasas játékosa jelezte, hogy fájós térde miatt nem tudja folytatni a játékot, cserét kért. A védő térde az orvosi kezeléseknek köszönhetően javul, így a hét közepén már újra a csapattal edzhet.

„Már az első félidő hajrájában éreztem, hogy időnként beszúr az évekkel ezelőtt műtött térdem, ám a szünetben úgy döntöttünk, amíg bírom, s tudok futni, maradok a pályán. A hajrában azonban már lépni is alig tudtam, nem kockáztathattam meg, hogy gólt kapjunk miattam, emiatt kértem vezetőedzőnket, hogy cseréljen le” mondta Nagy II Gábor a klub honlapjának. mondta Nagy II Gábor a klub honlapjának.

„Senki nem bántott, és biztos vagyok benne, hogy keddre, szerdára már rendben is leszek. Máskor is előfordult, hogy a sorozatos terhelés, a kemény talaj hatására kicsit begyulladt, de szerencsére viszonylag gyorsan rendbe is jött. Vasárnap, hétfőn Fekete János kezelésbe veszi a térdem, s úgy gondolom, a hét közepén már a csapattal tudok edzeni.”

A Vasasnak nagy szüksége lenne a középső védő játékára, hiszen a keretből továbbra is három védő, a brazil Fabrizio Lopes, Görgényi Dávid és Engel Alex bajlódik sérüléssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik