NB II: lassan, de gyógyulnak a Vasas sérült védői

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.19. 16:54
Az elmúlt hetekben több sérülés is nehezítette a másodosztályú Vasas labdarúgócsapatának dolgát, ám ha nem is valamennyien, de többen is készen állnak a visszatérésre.

A Vasas védelmében több hiányzó is akadt sérülés miatt az elmúlt hetekben. Fabrizio Lopes és Görgényi Dávid még Tatabányán, Engel Alex a Kisvárda elleni Ligakupa-meccsen, míg Nagy Gábor a Zalaegerszeggel szemben megvívott találkozón dőlt ki a sorból. Fabrizio Lopes és Görgényi Dávid még Tatabányán, Engel Alex a Kisvárda elleni Ligakupa-meccsen, míg Nagy Gábor a Zalaegerszeggel szemben megvívott találkozón dőlt ki a sorból.

A VASAS SÉRÜLTJEI
Engel Alex
Nagy Gábor
Görgényi Dávid
Fabrizio Lopes

„Már a többiekkel edzek, úgy érzem, teljesen rendben van a lábam" – nyilatkozta Engel Alex a klub hivatalos oldalának.

Nagy Gábor már vasárnap is úgy érezte, nem súlyos a sérülése, s egy-két nap alatt elmúlik a térdfájdalma. Ezek után nem meglepő, hogy biztos benne, hogy bevethető állapotban lesz a hét végén.

„Bár már javult az állapotom, még mindig fáj a csípőm. Annyit azonban már javult, hogy edzeni tudok vele, de sajnos még mindig nem az igazi" – beszélt állapotáról Görgényi Dávid.

Fabrizio Lopes hátsó keresztszalagja sérült meg, az ő visszatérését egyelőre nem lehet megtippelni.

AZ ÁLLÁS
5 gólos: Radó András (Haladás)
4 gólos: Nikolics Nemanja (Videoton)
3 gólos: Ayub Daud (Bp. Honvéd), Koller Krisztián (Pécsi MFC), Simon Attila (Paks)
2 gólos: Mohl Dávid (PMFC), Lencse László (Puskás FC), Melczer Vilmos (Mezőkövesd), Ibrahima Sidibe (DVSC), Vernes Richárd (Bp. Honvéd), Dalibor Volas (DVSC)
1 gólos: Eliomar Leo (Kecskeméti TE), Futács Márkó (DVSC), Harsányi Zoltán (Mezőkövesd), Józsi György (FTC), Kabát Péter (Újpest), Tarmo Kink (Győri ETO FC), Edixon Perea (Bp. Honvéd), Rajczi Péter (Kecskeméti TE), Szakály Péter (DVSC), Tischler Patrik (Puskás FC), Dusan Vasziljevics (Újpest FC), Waltner Róbert (Kaposvár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik