NB II: hosszabb időre kidőlt a Szpari középpályása

Vágólapra másolva!
2013.09.12. 18:56
Térdsérülés miatt hosszabb kényszerpihenő vár Minczér Tiborra, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza középpályására.

Minczér Tibor számára balszerencsésen indult a szezon. A középpályás a Debrecen elleni Ligakupa meccsen sérült meg, és egyelőre még sétálni sem tud. Budapesten kezelik.

„A jobb lábamban részleges oldalszalag-szakadásom van, és az elülső keresztszalag is beszakadt. Sajnos rosszul estem Debrecenben, és már akkor éreztem, hogy nagy a baj. Szerencsére a bal lábamnál nem olyan vészes a helyzet, de azért még azt is érzem egy kicsit" – nyilatkozta a Nyíregyháza rutinos középpályása, Minczér Tibor a klub hivatalos oldalának.

Az orvosok biztatnak, és remélem Tatabányán már ott lehetek a mérkőzésen – nézőként. A jövő héten már kocoghatok és kerékpározhatok. Meg kell erősítenem a jobb lábamat, mely sokat gyengült a sérülés óta. Bármit vállalok, csak minél hamarabb játszhassak. De komolyra fordítva a szót, most még a séta is hiányzik, a labdás edzés meg a mérkőzés pedig még álom számomra. De javulok, és ez a lényeg" – tette hozzá 29 éves védekező középpályás.

Az eddig száz százalékos Nyíregyháza legközelebb szombaton, a Tatabánya otthonában lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik