NB II: a fradista tehetség mellett a bajai házi gólkirály is Siófokon

Vágólapra másolva!
2013.08.07. 08:30
A korábban a Sheffield Unitednél is megforduló ferencvárosi középpályással, Gárdos Andrással és a bajai házi gólkirállyal, Szöllősi Tamással vált véglegessé az NB II augusztus 17-i rajtjára készülő Siófok kerete.

A Siófok Facebook-oldala számolt be róla, hogy a két új igazolással véglegessé vált a keret, amely a nyáron összesen tizenhét játékossal bővült.

A klub vezetősége tegnap megegyezett a volt ferencvárosi középpályással, Gárdos Andrással, aki a múlt hét óta szerepelt próbajátékon a csapatnál és a fiatal, gólerős bajai csatár, Szöllősi Tamás is a Balaton-partiakat erősíti az új idényben.

A 22 esztendős Gárdos a Sheffield Unitednél is megfordult korábban, igaz mindössze két NB I-es meccsen játszott pályafutása során. A legutóbbi szezonban a Lipcsei Péter által edzett Ferencváros II keretéhez tartozott és az NB II Keleti csoportjában tizenhét mérkőzésen 4 gólt szerzett. A nyáron a Telkiben edzőtáborozó izraeli Hapoel Akko labdarúgócsapatánál is próbálkozott, de végül nem kapott szerződést az izraeliektől.

A 20 éves támadó, Szöllősi Tamás az előző két évben a Baját erősítette, és a tavalyi szezonban 12 góllal házi gólkirályi címet szerzett.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők:Bogáti Péter(DVTK),Futó Zsombor(Bp. Honvéd-MFA), Horváth Attila(Ajka – kölcsönből vissza),Kiss Máté(Paksi FC),Mosberger Mihály (Veszprém),Nagy Dániel(Videoton, tavasszal a Puskás Akadémiában játszott),Novák Alexisz (Honvéd), Gárdos András, Papp Máté,Peszmeg Viktor,Vass Máté(mind a négy Ferencváros II),Papp Szilárd (Puskás Akadémia FC),BrandenStelmak(amerikai, Mosonmagyaróvár),Szöllősi Tamás(Bajai LSE),Tajti Norbert(DVTK),Vólent Roland(Bp. Honvéd-MFA – kölcsönbe),Varga László(Gyirmót FC Győr)
Távozik/távozhat:Deák István(Deportivo B – kölcsönből vissza),Fejes András(Videoton FC – kölcsönből vissza, onnan MTK Budapest),Fodor Marcell(Újpest FC – kölcsönből vissza, onnan FC Ajka – kölcsönbe),Gál András(SV Scheibbs– Ausztria),Heinrich Márk(Soproni VSE), Kecskés Tamás(Paksi FC),Kiss Máté,Windecker József(mindkettő Győri ETO FC – kölcsönből vissza),Kiss Zoltán(Pinzgau Saalfelden– Ausztria),Kurucz Péter(Ferencváros),Márkus Gábor (Ausztria?),Máté János(Ferencváros – kölcsönből vissza, onnan Szolnok),Melczer Vilmos (Mezőkövesd),Nagy Tamás(Southern Stars – Ausztrália),Nyári Tibor(Paksi FC),Pál Szabolcs (Eintracht Trier– Németország?),Takács Zoltán(?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik