NB II: Supka szakmai igazgató, Nyilasi B. játékos lett Sopronban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.09. 12:38
Kialakult a szakmai stáb összetétele a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-nél: Supka Attila szakmai igazgatóként tért vissza a klubhoz. A vezetőedzői teendőket Németh Zoltán, a pályaedzői feladatokat Katona Sándor látja el – derül ki a csapat hivatalos közleményéből.

Supka Attila korábban volt a Békéscsaba, a Debreceni VSC, a Budapest Honvéd, a Zalaegerszegi TE és a Pécsi MFC trénere is. A DVSC-vel kétszeres magyar bajnok és Szuperkupa-győztes, a Bp. Honvéddal pedig Magyar Kupa-győztes.Supka Attila korábban volt a Békéscsaba, a Debreceni VSC, a Budapest Honvéd, a Zalaegerszegi TE és a Pécsi MFC trénere is. A DVSC-vel kétszeres magyar bajnok és Szuperkupa-győztes, a Bp. Honvéddal pedig Magyar Kupa-győztes.

„Hosszú idő után vállalok ismét munkát a soproni labdarúgásban, melyet a legfelsőbb osztályban labdarúgóként, edzőként pedig két periódusban is szolgáltam. Az élet így hozta, hogy újra Sopronért dolgozhatok. A klubnál közösen, mindannyian azért dolgozunk, hogy büszkeséget szerezzünk a városnak" – mondta Supka Attila.

A játékoskeret újabb labdarúgóval bővült, a ferencvárosi legenda, Nyilasi Tibor kisebbik fia tíz év után hagyta el az FTC-t. Nyilasi Bálint egyéves szerződést kötött a klubbal. A 23 éves támadó középpályás 2008-ban mutatkozott be a Ferencváros első csapatában, s a zöld-fehérek színeiben egy mérkőzésen szerepelt az NB I-ben.

„Nagyon örülök, hogy Sopronba kerültem. Jó érzés, hogy itt ragaszkodtam hozzám. Sokat jelent, hogy bíznak bennem. Minél többször szeretnék játszani, nyerni és jó teljesítményt nyújtani. Hajrá Sopron!" – fogalmazott székfoglalójában Nyilasi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik