NB II: Kicsit elegem van a magyar futballból - Gálhidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 14:04
Mint arról korábban beszámoltunk, Gálhidi György vezetőedzővel nem hosszabbított a labdarúgó NB II-ből kieső Szeged 2011. A szakember mellett várhatóan 11 játékostól is elköszön a klub.

„Maradt tüske, mert méltatlan volt ez a szereplés, másrészt pedig egy külföldi lehetőséget hagytam ki, mert azt gondoltam, Szegeden hosszú távra tervezhetek. Néhány játékosban nagyot csalódtam. Voltam már olyan helyzetben, hogy nem fizettek, de azok a labdarúgók is kitették a szívüket-lelküket a pályán. Itt meg? Éppen amikor kellett, akkor nem nyújtottak semmit a jó képességű játékosok. Van néhány labdarúgó, aki nagyon közel került hozzám, akinek tudtam adni, és ezt nagyon jó produkcióval hálálta meg. Az ilyen emberrel szívesen dolgoznék máskor is" – nyilatkozta a Szeged 2011-től távozó vezetőedző, Gálhidi György a delmagyar.hu-nak.Gálhidi György a delmagyar.hu-nak.

„Gondolkodtam már a jövőmön, hiszen a szombati történések, a kiesés után én is ezt a döntést, a befejezést vártam. Kicsit elegem van a magyar futballból, de ez valószínűleg csak egy-két napos érzés lesz. Sokszor küldtek már el indokolatlanul, ezúttal viszont nem így történt, megvan az én felelősségem is a kudarcban. A legnagyobb tanulság pedig az, hogy nem szabad néhány hónapos munkát elvállalni. Több idő kell, hogy látszódjon az a munka, amit végigviszek. Kevés volt az idő, eredménykényszerben teltek a hetek, hónapok, de azért vágtam bele, mert éreztem, meg tudjuk csinálni. Közel is voltunk hozzá..." – elemezte a történteket a szakember.

„Aki dolgozik, az hibázik. Jól működött sokáig minden, és ugyan utólag van dolog, amit másképp csinálnék, de felemelt fejjel távozom Szegedről. Elsősorban a fegyelmezettségben láttam gondot, egy-két játékost ugyanis, és most megint szándékosan nem mondok neveket, már hamarabb el kellett volna távolítanom a csapatból" – tette hozzá Gálhidi.

A Nemzeti Sport információi szerint a távozó szakember mellett Bakó György kapusedzőtől és 11 labdarúgótól, Ulvicki Mihálytól, Jovánczai Zoltántól, Farkas Zoltántól, Nenad Dedicstől, Szlavisa Sztipancsevicstől, Marian Timmtől, Daniel Gomeztől, Tóth Imrétől, Trepák Attilától, Radnai Györgytől és Varga Bencétőlis elköszön a Szeged 2011 vezetősége.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik