NB II: Berkenyén futballozhat tavasszal a fél Vác

Vágólapra másolva!
2013.04.03. 14:30
Amint a Magyar Labdarúgó-szövetség jogerősen is megvonja az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác licencét, Króner Martin után újabb játékosok igazolhatnak át más klubokba, és az is elképzelhető, hogy a váci edzőpáros, Mózner János és Szabados György Berkenyén edzősködik tavasszal.

Az MLSZ jogerős ítéletét várják a váci játékosok, hiszen ha a szövetség megvonja a klub licencét, akkor a csapat nem folytathatja az NB II-es bajnokságot, és a játékosok szabadon igazolhatóvá válnak. Az edzések eközben továbbra is zajlanak Vácott, hiszen a labdarúgók többsége nem szeretné tétlenül eltölteni ezt a fél szezont sem. Amint arról már beszámoltunk, a jobbhátvéd Króner Martin már megegyezett a Debrecen vezetőivel, ő biztosan a Lokiban folytatja pályafutását.

A középpályás Király Patrikot a Békéscsaba vinné, a kapus Dombó Dávid pedig vagy Egerbe igazol, vagy visszatér Szombathelyre. Hat játékos – Rusvay Gergely, Páles Tamás, Benke Viktor, Tányéros Gergő, Gulyás Gábor és Gulyás Máté – tavasszal a Vác közeli, Nógrád megyei I. osztályú bajnokságban szereplő Berkenyét erősítheti azzal a céllal, hogy feljuttassák a csapatot a harmadosztályba. Értesüléseink szerint Berkenyén a szakmai stáb is izmosodhat, hiszen tavasszal a Mózner János, Szabados György váci edzőpáros készítheti fel a csapatot, bár még ez sem dőlt el véglegesen.

A közelmúltban szurkolói felháborodás miatt ankétot tartottak a vezetők, amelyen kiderült, hogy az angol üzletember, John Marshall nyártól újraépítené Vácott a futballt és a jelenlegi szakmai stábbal képzeli el a jövőt – hogy NB II-es, NB III-as, vagy megyei I. osztályú csapat lesz a városban, arról még nincs döntés. A tárgyalások elkezdődtek, június végéig eldől, hogy hogyan és kikkel folytatják tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik