NB II: Supka és Détári nincs a nyíregyházi edzőjelöltek között

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 09:25
Hiába kezdődött meg már vasárnap az aznap reggel lemondó Brekk János utódjának keresése, Nyíregyházán még nincs vezetőedzője a csapatnak.

A nevek persze repkednek, de információink szerint az egyes fórumokon emlegetett biztos befutók közül sem Supka Attila, sem pedig Détári Lajos nincs a jelöltek között.

„Komolyan mondom, nehezebb dolgunk van, mint a pápaválasztó konklávénak" – vont párhuzamot a világot lázban tartó egyházi esemény, illetve a Mezőkövesd elleni 3–0-s vereséget követően a klubnál előállt helyzet között Sipos Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus FC Kft. ügyvezető igazgatója.

„Éjjel-nappal tárgyalunk, de alapos döntést kell hoznunk, hiszen nem egyik napról a másikra, hanem hosszabb távra tervezünk a leendő trénerrel, alakuljon bárhogy a mostani szezonunk. A tárgyalásokba besegít Brekk János is, aki felelősséget érez amiatt, hogy kinek a kezébe kerül a szakmai irányítás, ráadásul a klub tulajdonosát, Révész Bálintot is ő vette rá, hogy vegye kezébe a Szparit, ezért neki is segíteni szeretne az ideális vezetőedző megtalálásában” – tette hozzá a Nemzeti Sport megkeresésére a sportvezető.

Addig is Brekk János korábbi segítői, Márton István és a kapusedző Téglási Gábor vezetik az edzéseket, és ha a szombati szolnoki mérkőzésig nem lesz meg az új edző, a hétvégi bajnokira is maradhat ez a felállás. Ám ha megtalálják a megfelelőnek vélt utódot, és ő az ismerkedésre szánt idő rövidsége ellenére is vállalja a meccselést, akkor új szakember is irányíthatja a feljutásra vágyó, de a listavezető Békéscsabához képest kilenc pont hátrányban lévő csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik