NB II: nyolc távozó Putnokon, csökkent a próbázók száma is

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 18:53
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 10. helyén álló Putnok 1–1-es döntetlent játszott pénteken a Felsőtárkánnyal felkészülési mérkőzésen.

A putnokiak gólját Erik Luptak szerezte. A boon.hu beszámolója szerint a Hajdúszoboszló elleni minapi felkészülési mérkőzésen (4–1) lehetőséget kapó három próbajátékos, a korábbi zalaegerszegi Turcsik Tamás, valamint a Szlovákiából érkező Matej Vargic és Lukas Lupták közül ezúttal már csak Turcsik lépett pályára. boon.hu beszámolója szerint a Hajdúszoboszló elleni minapi felkészülési mérkőzésen (4–1) lehetőséget kapó három próbajátékos, a korábbi zalaegerszegi Turcsik Tamás, valamint a Szlovákiából érkező Matej Vargic és Lukas Lupták közül ezúttal már csak Turcsik lépett pályára.

A klub honlapjának beszámolója szerint Mészáros Balázs, Roza László, Sápi József és Zsarnai Róbert a Salgótarjánhoz, míg Nagy Csaba és Sebők Krisztián a Felsőtárkány SC-hez kerülhet a tavaszi szezonban. Rajtuk kívül Bálint Rajmund és Bogdan Matei sem marad Koszta Péter együttesénél, előbbi az Unirea Tarlungenihez, utóbbi az FCM Targu Mureshez igazolt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PUTNOK–FELSŐTÁRKÁNY 1–1

Múcsony
A Putnok gólját Luptak szerezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik