NB II: Gálhidi első meccsén duplázott a korábbi FTC-csatár

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 15:47
Magabiztos játékkal győzte le idei első edzőmérkőzésén a szintén NB II-es, de a Nyugati csoportban szereplő  Baját a Szeged 2011 labdarúgócsapata. A találkozót kisebb szurkolói közjáték zavarta meg.

A szegedma.hu tudósításából kiderül, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Gálhidi György bemutatkozó mérkőzésén a Szeged 2011 hét új játékost tesztelt a Bajai LSE ellen az algyői műfüves pályán rendezett találkozón.szegedma.hu tudósításából kiderül, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Gálhidi György bemutatkozó mérkőzésén a Szeged 2011 hét új játékost tesztelt a Bajai LSE ellen az algyői műfüves pályán rendezett találkozón.

Az első félidei csapatban ketten, Gálhidi korábbi nyíregyházi játékosa, a jelenleg a Kisvárda harmadosztályú gárdáját erősítő Farkas Márton és a paksi Rompos János, a második félidei együttesben pedig a SZEOL-tól érkezett Farkas Márk, a sándorfalvi Gémes Bence, a szombathelyi Szvoboda Szabolcs, a német ötödosztályban is megfordult vajdasági Szalai Áron és a svéd harmadosztályt is megjárt szerb Szlavo Szlavisa kapott lehetőséget.

A mérkőzést a kezdő sípszó után váratlan közjáték állította meg: a szegedi csapat ultrái közül harmincan bevonultak a pályára, és a kezdőkörben számon kérték a csapat néhány játékosát egy szegedi szórakozóhelyen a két ünnep között mutatott viselkedésük miatt. A szurkolók a négy focista „Hajrá, Fradi!" kiáltásait kifogásolták, s közölték, ők a szegedi focistáknak szurkolnak itthon és idegenben, s nem ilyen viselkedést várnak el egy szegedi mezben futballozó játékostól.

A két-három perces közjáték komolyabb incidens nélkül ért véget, miután Gálhidi György megkérte a szurkolókat, hogy hagyják el a pályát, hadd folytatódhasson a játék.

A találkozót végül a Ferencvárost is megjárt Varga Bence duplájával 2–0-ra nyerte meg a Szeged.

A mérkőzés után Gálhidi a próbajátékosokról elmondta, elégedett a tesztelt focisták játékával, a SZEOL-tól érkezett Farkas Márkot külön kiemelte közülük. A többieket illetően úgy nyilatkozott, lesz, aki további tesztmeccsekre marad, és lesz, akinek megköszönik játékát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik