Játékossors: korábbi válogatott labdarúgó Dunaújvárosban

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 17:11
Böőr Zoltán személyében korábbi válogatott labdarúgót szerződtetett az elmúlt idényben az NB II Nyugati csoportjából kieső Dunaújváros PASE – adta hírül a klub hivatalos oldala.

Böőr Zoltán legutóbb a szintén másodosztályból kieső REAC labdarúgója volt. A DVSC-Tevával háromszoros magyar bajnoknak mondhatja magát, de megfordult az élvonalban a Győri ETO-ban és az Újpestben is. A 34 éves középpályás 21-szer szerepelt a válogatottban.

A két edzésen már részt vett labdarúgó a következőket mondta a váltást illetően:
„Volt több osztályból lehetőségem, többek között egy nemzetközi kupában induló csapattól is. Azonban a Dunaújvárosnál éreztem leginkább azt, hogy szükségük van rám, több mint egy hónapja már folytak az egyeztetések, megbeszélések. A kiváló feltételek mellett a kitűzött célokkal is abszolút azonosulni tudok. A lehetőségek maximálisan lehetővé teszik, hogy reálisan megcélozzuk a bajnokság megnyerését és az osztályozón való feljutást az NB II-be, ez pedig nagyon motivált szakmailag. A játékosok minősége és mentalitása is elegendő ahhoz, hogy sikeresen szerepeljünk. Komoly NB I-es múlttal rendelkező játékosok vannak az egyesületnél. A vezetők hozzáállása is roppant pozitív volt, hiszen nem sürgettek a döntésem meghozatalában, türelmesen vártak rám. Végül a múlt hét végén eldöntöttem, hogy nem várok tovább és elfogadom az ajánlatukat. Úgy érzem, jó döntést hoztam, és a játékommal, góljaimmal szeretném segíteni a csapatot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik