NB II: Ferenczi megerősítette a Gyirmót érdeklődését, Bárányost is vihetik

Vágólapra másolva!
2012.01.03. 10:59
A Pápa NB I-es labdarúgócsapatának csatára, Ferenczi István megerősítette a másodosztályú Gyirmót érdeklődését. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő együttes a hírek szerint Bárányos Zsoltot is szerződtetné.

„Valóban megkerestek Gyirmótról, és bevallom, szívesen igazolnék oda – idézi a kisalfold.hu az amúgy Győrben lakó Ferenczi István. – Egyelőre azonban nincs megállapodás, és szeretnék beszélni a Pápa vezetőivel is, hiszen még másfél éves szerződés köt a klubhoz."kisalfold.hu az amúgy Győrben lakó Ferenczi István. – Egyelőre azonban nincs megállapodás, és szeretnék beszélni a Pápa vezetőivel is, hiszen még másfél éves szerződés köt a klubhoz."

A Kisalföld beszámolója szerint a Vasas játékosa, Bárányos Zsolt is szerepel a gyirmótiak kívánságlistáján.

„Mivel még nincs konkrét megállapodás, nem szeretnék erről semmit sem mondani. Persze meg akarjuk erősíteni a csapatot, mert nem változtak a céljaink és fel szeretnénk kerülni az élvonalba – nyilatkozta Ferenczi és Bárányos várható érkezéséről Soós Imre, a Gyirmót vezetőedzője. – Január negyedikén kezdjük a felkészülést, nyilván addigra tisztább lesz valamelyest a kép. Lehetnek érkezők és biztosan lesznek távozók, de hogy kik, azt majd csak később szeretnénk nyilvánosságra hozni. El akarjuk kerülni, hogy azok, akikre nem számítunk, az újságból tudják meg, hogy távozniuk kell."

A Gyirmót az első felkészülési mérkőzését január 25-én játssza a Sopron ellen, majd január 28-án az Újpesttel csap össze Telkiben. A gárda január 30-án Horvátországba, Novigradba, tíznapos edzőtáborba utazik, amely során négy-öt felkészülési mérkőzés szerepel a programban.A Gyirmót a listavezető MTK mögött kilencpontos hátrányban, a 2. helyen várja az NB II Nyugati csoportjának tavaszi folytatását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik