Eger: Vancsa Miklós célja a stabilitás, de az élvonal sem kizárt

Vágólapra másolva!
2011.08.01. 19:34
A legutóbb az élvonalbeli Vasasnál dolgozó, a napokban az NB II-es Egri FC cégvezetőjévé kinevezett Vancsa Miklós a heol.hu regionális portálnak kijelentette: a fő cél egy stabil NB II-es labdarúgóklub kialakítása, de nem kizárt, hogy hamarosan célba veszik az élvonalat.

„Pillanatnyilag az a célunk, hogy egy stabil NB II-es csapatot alakítsunk ki – idézi a heol.hu Vancsa Miklóst. – Meglátjuk, hogy a kialakítandó keret mire lesz képes az ősszel, és ehhez igazítjuk a céljainkat, illetőleg teszünk lépéseket az előrelépés érdekében. Amennyiben azt látjuk, hogy mutatkozik esély az NB I-re, akkor ennek megfelelően cselekszünk, de semmiképpen sem ez az elsődleges cél, különösen most, az első évben."heol.hu Vancsa Miklóst. – Meglátjuk, hogy a kialakítandó keret mire lesz képes az ősszel, és ehhez igazítjuk a céljainkat, illetőleg teszünk lépéseket az előrelépés érdekében. Amennyiben azt látjuk, hogy mutatkozik esély az NB I-re, akkor ennek megfelelően cselekszünk, de semmiképpen sem ez az elsődleges cél, különösen most, az első évben."

A korábban a Vasasnál szerepet vállaló Jámbor János által támogatott egri klubnál nincs „élvonalbeli eredménykényszer"; mint Vancsa elmondta, hosszabb távban gondolkodnak, a cél egy tisztességesen működő, kiszámítható egylet felépítése.

A heol.hu információi szerint a munkát hétfőn megkezdő Simon Antal szakvezető segítőtársa a korábbi egri és váci csapattársa, Vojtekovszki Csaba lesz – ő az ugyancsak NB II-es Mezőkövesd ügyvezetőjeként fejezte be az elmúlt idényt –, és a védelembe érkezik a Vasasnál szabaddá váló Balog Zsolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik