Nyíregyháza: lemondott Brekk János vezetőedző - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.04.27. 10:43
null
Brekk János úgy érzi, új impulzus kell a Nyíregyházának (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Nyíregyháza hivatalos honlapja, a nyiregyhazaspartacus.hu tájékoztatása szerint lemondott Brekk János, az NB II Keleti csoportjában szereplő labdarúgócsapat vezetőedzője.

A Nyíregyháza sokáig vezetett az NB II Keleti csoportjában, de az utóbbi hetek botladozásával a második helyre szorult ősi riválisa, a DVTK mögött, ráadásul a diósgyőriek a két csapat derbijét is megnyerték. A Szpari nyolc tavaszi bajnokijából mindössze hármat nyert meg, három meccse nyeretlen.

„Úgy gondolom olyan helyzetbe került a Szpari, amikor új impulzusokra van szüksége a játékosoknak. Ezt egy új vezetőedző jelentheti a csapatnál. Bízom benne, hogy az együttes képes arra, hogy megnyerje a hátralévő mérkőzéseit. Ezért döntöttem úgy, hogy lemondok. Jó érzéssel dolgoztam a Szparinál a csapattal, és ősszel eredményesek is voltunk. Sajnálom, hogy tavasszal nem tudtam segíteni, és a csapat nem tudott kijönni a gödörből. Ezúton is köszönetemet fejezem ki mindenkinek, szurkolóknak, játékosoknak, a klub vezetőinek és alkalmazottainak, akik a munkámat segítették!” – mondta Brekk János.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik