Rieb György megdöbbent, de nem félti a Ferencváros jövőjét

Vágólapra másolva!
2008.01.16. 18:48
Érvényesnek, de eredménytelennek minősítette a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a Ferencváros Üllői úti 6+2 hektáros ingatlanára kiírt újabb pályázatot. Rieb György, az FTC elnöke megdöbbent, de továbbra is bízik egy meghívásos tenderben, valamint Kevin McCabe-ben is.
Rieb György bízik egy hatodik tenderben is
Czagány Balázs
Rieb György bízik egy hatodik tenderben is
Rieb György bízik egy hatodik tenderben is
Czagány Balázs
Rieb György bízik egy hatodik tenderben is

Érthetően csalódott Rieb György elnök, miután újra meghiúsult az ingatlantender. A zöld-fehér klub első embere azonban még mindig nem adta fel a reményt, nem félti a Ferencváros jövőjét, reménykedik egy meghívásos tenderben. Az Üllői úti terület hasznosítására kiírt második pályázat volt meghívásos.

Mint ahogy azt Rieb elmondta, a magyar futball érdeke, hogy az angolok megvegyék a klubot, és az elnök továbbra is bízik Kevin McCabe-ben, a brit befektetőben.

Az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft., amely megtette a pályázatot az Üllői úti terület hasznosítására, csütörtökre ígért részletes tájékoztatást az ügyben.

A szurkolók is érthetően nehezen viselik a történteket, és információink szerint körülbelül kétszázan tüntettek a KVI örökét átvevő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt épülete előtt.

Félő, hogy nem ez volt az első és utolsó utcai megmozdulás Fradi-ügyben...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik