A hétvégi vereség ellenére Csank János marad a Ferencváros edzője

Vágólapra másolva!
2007.10.16. 11:53
Csank János marad az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője - derült ki a zöld-fehér klub kedd délelőttre összehívott rendkívüli elnökségi ülésén. Az eseményre meghívót kapott a tréneren kívül Lipcsei Péter csapatkapitány is, aki felajánlotta, hogy bontsanak vele szerződést, ám ezt a vezetőség nem fogadta el.
Csank János tovább irányíthatja a zöld-fehéreket
Csank János tovább irányíthatja a zöld-fehéreket
Csank János tovább irányíthatja a zöld-fehéreket
Csank János tovább irányíthatja a zöld-fehéreket

Az ülésen téma volt a Ferencváros súlyos veresége a Kecskemét otthonában, a zöld-fehérek szombaton 4-0-ra kaptak ki.

Csank János hamar otthagyta az elnökségit, és elvonult az edzéshez átöltözni. Ekkor már sejteni lehetett, hogy nem lesz edzőcsere az egyesületnél.

A csapatot ezután csak Lipcsei Péter képviselte, és meglepő bejelentéssel állt elő. A Ferencváros csapatkapitánya felajánlotta, hogy bontsák fel a szerződését, amelyből még másfél év van hátra, de a vezetőség nem fogadta el legjobb játékosának „lemondását”.

A legfrissebb információk szerint egyébként angol futballistával erősödhet a zöld-fehér klub. Paul Shaw az Arsenal színeiben kezdte élvonalbeli pályafutását, 12 meccsen kétszer volt eredményes.

A 34 éves játékos később megfordult a Milwallban, a Sheffield Unitedben és a Gillinghamben is. Optimális esetben már a hétvégi fordulóban bemutatkozhat a Fradinál.

A Ferencváros egyébként a hétvégi fiaskónak köszönhetően visszaesett a hetedik helyre a bajnoki tabellán, és már nyolc pont a hátránya mind az első Kecskeméttel, mind a második Szolnokkal szemben. Ráadásul a fővárosi gárda pont ettől a két csapattól szenvedett vereséget ebben a szezonban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik