A Fradi érdekében véget ért a harc a szurkolók és a vezetők között

Vágólapra másolva!
2007.10.11. 22:00
Címkék
Az FTC vezetése és az FSZSZ jelenlévő képviselői a Fradi-család egységének érdekében túllépnek az elmúlt hónapok szurkolókat és a Ferencvárost egyaránt sújtó tévedésein, vélt és valós sérelmein - áll a Ferencváros hivatalos honlapján, az ftc.hu-n meglelent közleményben, amit zöld-fehér klub vezetése és az FSZSZ (Ferencváros Szurkolók Szövetsége) közösen adott ki.
Ez már a múlt...
NS-archív
Ez már a múlt...
Ez már a múlt...
NS-archív
Ez már a múlt...

Szavazás

Miként lehetne orvosolni a Ferencváros gondjait?

Írja be az itt látható számot!
Ha a nem is oldódik meg minden egy csapásra, a mai nap legalább az biztossá vált, hogy a Ferencváros labdarúgó-csapatának nem nézők nélkül kell megvívnia a harcot a feljutásért az NB II. Keleti csoportjából.

Az FTC vezetése és az FSZSZ közös közleményt adott ki, miszerint a csapat érdekében félreteszik sérelmeiket. A mai naptól minden Ferencváros-szurkoló megkülönböztetés nélkül, a jelenleg hatályos szabályok betartása mellett látogathatja az FTC mérkőzéseit.

"A korábban már bevált gyakorlatnak megfelelően az FSZSZ vállalja, hogy az idegenbeli mérkőzéseken a lelátói fegyelmet szurkolói önszerveződéssel biztosítja, ezáltal az FTC szükségtelennek tartja biztonsági szolgálat küldését ezen mérkőzésekre" - áll a frencvárosi honlapon megjelent közlemény folytatásában.

A Ferencváros Szurkolók Szövetsége mindazonáltal továbbra sem ért mindenben egyet a zéró tolerancia kiáltvánnyal. A szervezet ezért kérte az FTC-t, hogy egyes pontjainak felülvizsgálata ügyében kezdeményezzen egyeztetést az Magyar Labdarúgó-szövetséggel.

Emellett mindkét fél vállalja, hogy a jövőben rendszeresen egyeztet egymással, s mostantól a Ferencvárosi Torna Club érdekében felülkerekednek egymás vélt és valós sérelmein.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik