Fehérvár: Fiola vállsérülést szenvedett – veszélyben az Eb?

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.05.02. 09:00
Ennyi volt, Fiola nem lesz ott a németországi Eb-n? (Fotó: Dömötör Csaba)
A Fehérvár FC válogatott védője, Fiola Attila értesüléseink szerint vállsérülést szenvedett csapata szerdai edzésén, a pontos diagnózis még nem ismert, de elképzelhető, hogy az újabb sérülés miatt le kell mondania az Európa-bajnokságról.

 

A Nemzeti Sport információi szerint Fiola Attila a Fehérvár FC szerdai edzésén szenvedett sérülést, amikor ráesett a vállára. A pontos diagnózis még nem ismert, de fennáll a kulcscsonttörés veszélye, ami ha beigazolódik, szinte biztos, hogy a 34 éves, 56-szoros válogatott védő lemarad a nyári Eb-ről. A legfrissebb értesüléseink szerint pénteken valószínűleg meg is műtik a védő vállát.

Fiola egy korábbi sérülése miatt már a márciusi válogatott keretbe sem került be. Azóta felépült, és a Fehérvárban hat bajnokin is szerepelt, ötöt végig is játszott, ezzel együtt egészségesen is meg kellett volna küzdenie azért, hogy visszakerüljön a keretbe és részt vehessen a harmadik Eb-jén. Ám, ha újra többhetes kihagyás vár, akkor valószínűleg nem lesz esélye visszakerülni a keretbe, hiszen hat hét múlva már kezdődik a németországi torna. 

Fiola sérülésével kapcsolatban kerestük a Fehérvár FC-t, de a klub nem kívánt reagálni a hírre.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik