Sportrádió: A Fradi után mi szereztük a legtöbb gólt – Sallói István

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.06. 17:22
Sallói István a Sportrádióban beszélt csapata újabb győzelméről
Az Újpest elleni kiütéses győzelem másnapján Sallói István, az NB I-ben szereplő Zalaegerszeg sportigazgatója beszélgetett Rizmayer Mihállyal a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

 

Mint ismert, a Zalaegerszeg 5–1-re megverte az Újpestet az NB I 27. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén. A Sportrádió Hazafutás című műsorában Sallói István értékelte a látottakat: „A gólkülönbség egészen elképesztő, óriási siker minden csapantál, ha öt gólt tud rúgni idegenben, ráadásul a Zalaegerszeg tizennyolc éve nem nyert Újpesten – kezdte a műsorban a zalai együttes sportigazgatója. – Eddig sok olyan meccsünk volt, amely billegett, és ez a találkozó is így nézett ki az első félidőben. Mindkét csapatnál sok volt a kapkodás, de aztán a második félidőben hirtelen minden megfordult, és szerencsére most a mi oldalunkra billent a méreg.”

Sallói István kiemelte a csapat támadósorát, valamint azt, hogy az elmúlt hetekben a védekezést is sikerült stabilizálniuk, ennek is köszönhető az újabb jó eredmény. 
„Márton Gábor nyilvánvalóan jól összerakta a meccstervet és jól motiválja a játékosokat, de azt gondolom, hogy ennél sokkal egyszerűbb a válasz: nekünk van az NB I egyik legjobb támadó alakzata, az FTC után mi szereztük a legtöbb gólt. Igaz, hogy sokat is kapunk, de nagyon sokat is rúgunk. Minőségi támadóink képesek a semmiből is eldönteni a meccseket, és ami még nagyon fontos, hogy sikerült stabilizálni a védelmünket. Ez a kettő együtt hozhat ilyen eredményeket, de nyilvánvalóan mi sem gondoltuk volna még álmunkban sem, hogy egy hét alatt tíz gólt tudunk szerezni” – fogalmazott a műsorban a sportigazgató.

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik