Mezőkövesd: „Nyerő csapatot szeretnék összehozni” – Milanovics

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.15. 13:19
Milan Milanovics (Fotó: Mezőkövesd Zsóry FC/FB)
Mint ismert, a szerb Milan Milanovics váltja a kedden menesztett Kuttor Attilát a labdarúgó NB I-ben utolsó előtti Mezőkövesd Zsóry FC-nél. A 61 éves szakember beszélt az érkezése utáni első tapasztalatokról és céljairól is.

„Minden nagyon gyorsan történt, két-három nap alatt – kezdett bele a boon.hu-nak Milan Milanovics. – A klub felvette velem a kapcsolatot, és tetszett, amit felvázoltak. De, ugye, általában akkor váltanak egy csapatnál edzőt, amikor baj van. Nagy kihívásnak tartom ezt a feladatot, szeretném, ha a keret tagjai minél hamarabb átvennék az elképzelésemet, és ezt viszontlátnám a pályán” – mondta a szerb vezetőedző, aki szerint Mezőkövesden jók a feltételek, az infrastruktúra és minden adva van az eredmény eléréséhez.

Milanovics megemlítette, motiválja őt, hogy európai uniós országban dolgozhat edzőként.

„Az első és legfontosabb cél, hogy a Mezőkövesd benn maradjon az NB I-ben, a többit majd meglátjuk, ha ez sikerül. Nyerő csapatot szeretnék összehozni, van egy saját felfogásom arról, hogy mit szeretnék játszatni, de meg kell ismerni a csapatot, a bajnokságot, és sok idő nincs. Gyorsan kell dolgozni, és jól, remélhetőleg a hét végén látszódik majd abból valami, amit a rövid idő alatt elvégzünk” – zárta szavait a Mezőkövesd új vezetőedzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik