NB I: a görög élcsapatnál folytathatja az FTC válogatott védője – sajtóhír

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.02. 16:01
null
Samy Mmaee Görögországban folytathatja (Fotó: Koncz Márton)
Görög források az angol újságíróra, Fraser Gillanra hivatkozva hozták le, hogy a Ferencváros védője, Samy Mmaee a görög élvonalban játszó Panathinaikoszhoz igazolhat a közeljövőben.

A Team Talk újságírójának információi szerint a tízszeres marokkói válogatott védőre nagy szüksége lenne a görög klubnak, hisz elsősorban a védelmét szeretné megerősíteni a téli átigazolási idényben.

Az FTC 27 éves játékosának nyárig van szerződése a zöld-fehérekkel, de a görög bajnokságban jelenleg második Panathinaikosz már most, akár 1.5 millió eurós ajánlatot is tehetne a védőért.

Gillan szerint egyébként más európai klubok is érdeklődnek az idősebbik Mmaee testvérért, akinek az öccsét, Ryan Mmaeét a nyáron az angol másodosztályú gárda, a Stoke City vitt el.

A Panathinaikosszal kapcsolatban más magyar érdekeltségű hírek is felröppentek a napokban, hisz a Nemzeti Sport értesülései szerint jó eséllyel távozik a görögöktől a 47-szeres magyar válogatott Kleinheisler László és már kedden aláír a horvát bajnokságban első helyen telelő Hajduk Splithez.


 

A Mmaee távozásával kapcsolatos hírek miatt kerestük a Ferencvárost, ám a zöld-fehérek egyelőre nem reagáltak, amennyiben válaszolnak, cikkünket frissítjük – ugyanakkor a klub átigazolási híreket nem szokott kommentálni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik