FTC: Előfordulhat, hogy csökkenteni fogjuk a keret létszámát – Hajnal Tamás

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.24. 22:53
Hajnal Tamás nem zárja ki a keret további szűkülését (Fotó: Árvai Károly)
A Ferencváros YouTube-csatornáján beszélt a zöld-fehérek transzferpiaci aktivitásáról Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója.

 

Figyeljük a piacot, Magyarországon február 14-ig van lehetőség új játékost igazolni. (...) Előfordulhat, hogy még csökkenteni fogjuk a keret létszámát, de figyeljük a piacot, s ha adódik egy érdekes lehetőség, akkor megpróbálunk élni vele” – mondta Hajnal Tamás.

Mint ismert, eddig három játékosról lehet tudni, hogy az FTC átadólistára tette: Owusu Kwabena, Tokmac Nguen és Anderson Esiti játékára sem számít a Dejan Sztankovics vezette szakmai stáb.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Fehérvár FC), Habib Maiga (elefántcsontparti, Metz – Franciaország), Edgar Szevikjan (örmény, Nyizsnyij Novgorod – Oroszország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Stjepan Loncar (bosnyák, Asztana – Kazahsztán) 
Kiszemeltek:
Távozók: Vogyicska Balázs (soroksári kölcsön után ZTE FC) 
Kölcsönbe távozók: Baráth Péter (Raków Czestochowa – Lengyelország)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Anderson Esiti (nigériai),  Owusu Kwabena (ghánai), Samy Mmaee (belga-marokkói, Panathinaikosz – Görögország), Tokmac Nguen (norvég)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik