Labdarúgás: megtalálhatták az eltűnt focista autóját – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.08.23. 16:25
null
Abdullah Talal Hameednek már edzésre kellett volna jelentkeznie a Goricánál (Fotó: HNK Gorica/Fb)
Címkék
Amint arról beszámoltunk, kedd este a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eltűnés miatt körözi az ismeretlen helyen tartózkodó svéd és iraki állampolgársággal is rendelkező, korábban Zalaegerszegen is futballozó, nemrég a horvát HNK Goricához szerződő Abdullah Talal Hameedet. Szerda kora délután a horvát Sportske novosti arról írt, hogy a magyar rendőrség megtalálta a 27 éves férfi autóját.

 

A svéd, iraki kettős állampolgárságú futballista esete az után derült ki, hogy új klubjához nem érkezett meg, s a nagygoricaiak ezt jelentették a magyar rendőrségnek.

A horvát Sportske novosti szerdai cikkében felidézi: a magyar rendőrség a labdarúgó intenzív keresésbe kezdett, akit utoljára hétfőn este láttak Budapesten. A HNK Gorica klubjának keddi közlése szerint Hameed egy svéd rendszámú Porsche Taycant vezet, s lap úgy tudja, a magyar rendőrség már kedden megtalálta az autót. A nyomozás érdekeire hivatkozva viszont ezt a rendőrség nem erősítette meg a lap érdeklődésére.

Az autó megtalálásáról a svéd Aftonbladet is beszámol, amely megkereste Hameed Svédországban tartózkodó családját is.

„Nagyon idegesek vagyunk, rengetegen hívnak, érdeklődnek, hogy mi a helyzet. Azt tudjuk, hogy a rendőrség kutyákkal kutatta át a budapesti lakását, de semmi olyat sem találtak, ami segíthetné a kutatást. Amikor megtudtuk, hogy mi történt, édesapánk azonnal elindult, hogy a közelben legyen, ám nem mond nekünk sokat, hogy ne ijesszen meg bennünket. Ugyanakkor mégis arra kérnénk mindenkit, aki tud valamit Abdullahról, próbáljon meg értesíteni bennünket is” – mondta az eltűnt futballista testvére, Sama Hameed az Aftonbladetnek.

A Gorica egyébként augusztus 10-én jelentette be Hameed szerződtetését, de nem regisztrálta még be a szövetségnél, s a játékos éppen azért utazott vissza a magyar fővárosba, hogy az ehhez szükséges papírmunkát intézze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik