Kisvárda: a magyar válogatottban is szereplő csatárt vettek kölcsön

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.07.01. 09:41
null
Balogh Norbert Kisvárdán folytatja (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján adta hírül, hogy kölcsönvette a kétszeres magyar válogatott támadót, Balogh Norbertet a Dunaszerdahelytől. A 27 éves támadó vételi opcióval kerül új csapatához, az elmúlt fél évben, ugyancsak kölcsönben a Vasasban szerepelt.

 

A hajdúböszörményi születésű Balogh Norbert pályafutása Debrecenből indult, húszéves volt, amikor szerződtette őt az olasz élvonalbeli Palermo, majd ciprusi és angol klubban is játszott, közben a Budapest Honvédban is futballozott két éven át. 2017-ben szerepelt két mérkőzésen a nemzeti csapatban, előtte az U18-as, az U19-es, az U20-as és az U21-es válogatottnak is tagja volt – mutatja be új szerzeményét a Kisvárda honlapja.

„Bízom és hiszek is benne, hogy jól sül majd el ez a váltás – fogalmazta meg gondolatait a szerződés aláírása után Balogh Norbert.Abban a rövid időben, amit már eltöltöttem itt, nagyon jól éreztem magam, befogadóak és nagyon rendesek a srácok. Elég nehéz időszakon vagyok túl, csak azok tudják, hogy min mentem keresztül, akik nagyon közel állnak hozzám. De erre szokták mondani, hogy ami nem öl meg, az megerősít… Számomra az a cél, hogy minél több játékpercem legyen, illetve szeretnék olyan csapat tagja lenni, amely kivívja a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét, ehhez azonban nagyon sokat kell dolgoznunk. A DAC-ban már volt részem Konferencialiga-szereplésben, előtte az Olaszországban játszott bajnokik okoztak hasonló élményt, amit újra át szeretnék élni.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők:
Branimir Cipetic (bosnyák-horvát, Lokomotiva Zagreb – Horvátország), Czékus Ádám (Békéscsaba), Kovács Marcell (Soroksár SC), Lippai Tibor (Kazincbarcika)
Kölcsönbe érkezők: Balogh Norbert (DAC 1904 – Szlovákia),Körmendi Kevin (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Hej Viktor (ukrán-magyar, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Janisz Karabelov (bolgár), Anton Kravcsenko (ukrán, szabadon igazolható), Artem Odincov (ukrán, Diósgyőri VTK), Milos Vranjanin (szerb, szabadon igazolható), Matheus Leoni (brazil-olasz, Kecskeméti TE, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Hindrich Ottó (román-magyar, CFR – Románia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik