Felkészülés: „Nagyon remélem, hogy Boér Gábor le tudja meccselni Steven Gerrardot”

Vágólapra másolva!
2023.07.16. 09:11
Habár nem sok szurkoló látogatott ki a ZTE Arénába, remek hangulatban nyert az Union Berlin ellen a Zalaegerszeg. A találkozó után a duplázó Sajbán Mátéval beszélgetett az NSO Tv stábja.

Sajbán Máté a Nemzeti Sportnak már korábban elárulta: azért igazolt idén nyáron Paksról Zalaegerszegre, hogy végre újra csatárt játszhasson. Nos, a német Bajnokok Ligája-induló Union Berlin ellen már a 16. másodpercben gólt szerzett, majd másodszor is eredményes volt első hazai találkozóján. Vajon ez jó visszaigazolás a posztjáról?

„Részben igen. Nyilván a csatárt a góljai minősítik, de a játékot is jobban élvezem ebben a pozícióban, jobban a csapat hasznára tudok lenni, ha kell, gólokkal, ha kell, a játékommal. Örülök, hogy a kezdőben és ezen a poszton tudok játszani.”

Videónkban beszél arról, hogyan megy a beilleszkedése Zalaegerszegen, hogyan esett neki a vastaps, ami a lecserélése után fogadta, hogy milyen volt topligás csapat ellen játszani, de szóba kerül a jövő csütörtöki felkészülési mérkőzésük is, akkor Steven Gerrard csapata, a szaúd-arábiai Al-Ettifak lesz az ellenfelük.

SCHÄFER ANDRÁS: SZOBOSZLAI LIVERPOOLBA IGAZOLÁSA LAVINÁT INDÍTHAT EL

SCHÄFER ANDRÁS KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓJA

NB I-ES CSAPAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE
Zalaegerszegi TE FC–Union Berlin (német) 3–2
(Sajbán Máté 1., 28., Ubochioma 48., ill Kaufmann 45+1., Aaronson 89.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik