NB I: Győrből igazolt utánpótlás-válogatott védőt a Paks

Vágólapra másolva!
2023.06.22. 10:20
null
Kovács Krisztián zöld-fehérben maradt, de Paksra igazolt (Fotó: paksifc.hu)
Beigazolódott a Nemzeti Sport korábbi értesülése, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a másodosztályban szereplő Győri ETO-tól a 23 éves jobb oldali szárnyvédőt, Kovács Krisztiánt.

A paksifc.hu-n olvasható közleményből az nem derül ki, hogy a pályafutása során eddig felnőttszinten csak az ETO-ban futballozó Kovács mennyi időre szóló szerződést kötött új klubjával, aki az U16-os válogatottól kezdve az U21-ig csaknem 50 mérkőzést játszott a korosztályos nemzeti csapatokban.

„Örültem neki, amikor hallottam a paksiak érdeklődéséről és számomra nagy előrelépés, hogy itt folytathatom a karrierem. A korosztályos válogatottakból már megismerhettem több paksi játékost, így nem jelent majd gondot a beilleszkedés. Vezetőedzőnk a támadófutballt részesíti előnyben, amit az erősségemnek tartok, és bízom benne, hogy hamarabb elsajátítom az elvárásokat majd”– idézte új csapata közleményében Kovácsot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők:
Beke Péter (Budafoki MTE), Hegedűs János (Vasas FC), Kovács Krisztián (ETO FC Győr, szabadon igazolható), Mezei Szabolcs (MTK Budapest), Silye Erik (Vasas FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatér:
Szabó Bálint (Antalyaspor – Törökország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bogdán Ádám (FTC, szabadon igazolható), Dombó Dávid (Vasas, szabadon igazolható), Gróf Dávid (Levadoiakosz – Görögország), Szappanos Péter (Honvéd)
Távozók: Kádár Tamás (MTK Budapest), Kovács Nikolasz (Budapest Honvéd),Lorentz Márton(Budafok), Nagy Gergely(PASZ Lamia 1964 – Görögország), Rácz Gergő (MTK Budapest, kölcsön után végleg), Sajbán Máté (Zalaegerszeg), Varga Barnabás (Ferencváros)
Kölcsönbe távozók:Tamás Olivér(Birkirkara FC – Málta)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Balázs József (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kinyik Ákos (Honvéd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik