NB I: Hinnünk kell benne, de csodára lenne szükség – Klafuric a Honvéd bennmaradásáról

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.05.21. 17:52
null
Dean Klafuric már csak a csodában bízik (Fotó: Földi Imre)
A kiesés elkerüléséért zajló küzdelemben roppant fontos találkozón a labdarúgó NB I 32. fordulójában Kispesten nyert a Mezőkövesd, így bent maradt az NB I-ben, míg a Honvéd ponthátránnyal várja az utolsó fordulót, és nagyon közel került a búcsúhoz. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Mezőkövesd trénere, Kuttor Attila elmondása szerint mélyebb értékelésbe nem akart belemenni.

„Mindenki tudta, mi a tétje ennek a meccsnek. Azt gondolom, hogy amit a mai napon karakterben mutatott a csapatom, az arra predesztinál minket, hogy az első osztályban a helyünk.”

KUTTOR ATTILA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Dean Klafuric először a szurkolókhoz szólt:

„Bocsánatot kell kérnem mindenkitől, aki ma kilátogatott ide. A játékosaimra egy rossz szavam nem lehet, mindent beleadtak. Gratulálok a Mezőkövesdnek, hiszen megnyerte ezt a kemény meccset. Sajnos kikaptunk, hasonló vereségünk volt már több is a szezonban. Az elejétől kezdve irányítani szerettünk volna, de jöttek a hibák, az első gól előtt a tizenegyesnél, aztán keményen kellett küzdenünk, hogy visszajöjjünk. Sikerült a szünet előtt egyenlíteni, utána megint szerettünk volna irányítani, mindent megtettünk a győzelemért, amire büszkék lehetünk. Sajnos megint jöttek a hibák, és kaptuk a második gólt újabb egyéni hiba miatt. Aztán próbáltam frissíteni a csapatot, az új játékosoknak köszönhetően egyenlítettünk, majd újabb hibák után jött az ellenfél győztes gólja. A hibák részei a labdarúgásnak, fel kell dolgozni, ám túl sok volt ma belőlük. A reményt nem szabad elveszíteni. Most már kisebbfajta csodára lenne szükségünk, de a csoda is része a futballnak. Hinnünk kell benne, még ha nagyon kicsi is az esélye a bennmaradásnak.”

DEAN KLAFURIC SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

KOCSIS DOMINIK: NEM ÉRTEM, SOKKAL JOBBAN JÁTSZOTTUNK

LABDARÚGÓ NB I
32. FORDULÓ
Budapest Honvéd–Mezőkövesd 2–3 (Kerezsi 45+1., Kocsis D. 71., ill. Drazsics 35. – 11-esből, Besirovic 54., 80.)
Budapest,Bozsik Aréna, 7300 néző.Vezeti:Berke Balázs.

AZ ONLINE KÖZVETÍTÉST IDE KATTINTVA LEHET NYOMON KÖVETNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik