FTC: elefántcsontparti védő lehet az új kiszemelt – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.04.26. 12:54
null
Jocelin Behiratche lehet a Ferencváros kiszemeltje (Fotó: Facebook/KFTirana)
Az albán Panorama Sport információja szerint a Ferencváros játékosmegfigyelői a helyszínen nézték végig szombaton a Vllaznia–KF Tirana albán Szuperliga-mérkőzést, a KF Tirana 22 éves elefántcsontparti belső védőjét, Jocelin Behiratchét figyelték meg játék közben.

A Panorama Sport a cikkében megjegyzi, Jocelin Behiratchének a nyáron lejár a szerződése a Tiranánál, így a Ferencváros ingyen szerezhetné meg a fiatal játékost.

Behiratche a jelenlegi idényben 25 bajnokin játszott az albán Szuperligában, valamint végigjátszotta csapata mindkét BL-selejtezőjét és Ekl-selejtezőjét is. Az elefántcsontparti védő eddig ebben az idényben egy gólt lőtt.

Behiratche 2000. május 8-án született Elefántcsontparton. A 187 centiméter magas, jobblábas védő 2018-ban az olasz Giorgione utánpótlásából került fel a felnőttcsapathoz. Ezt követően 2021-ben igazolt a Tiranához. Behiratche egyszeres albán bajnok, illetve albán Szuperkupa-győztes. A transfermarkt.de szerint a piaci értéke 325 ezer euró, azonban szerződése 2023 nyarán lejár, miután klubja nem tudott megállapodni vele a hosszabbításról.

A Ferencváros egyébként éppen most szerződtetett egy szabadon igazolható, 19 éves brazil hátvédet, Dhonata Tavares de Oliveirát, de ő az NB III-as második csapathoz érkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik