FTC: Hogyan is tarthattuk volna meg Laidounit? Az Union a Bayernnel harcol – Csercseszov

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.20. 11:07
null
Csercseszov aggódik a sérültek növekvő száma miatt (Fotó: Török Attila)
A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov az orosz Szport-Ekszpressznek nyilatkozott a Kecskeméti TE elleni bajnokit követően (1–1). A zöld-fehérek 14 pontos előnnyel vezetik a bajnokságot, a klub figyelme a pénteki Európa-liga-sorsolás felé fordul a következő mérkőzése előtt.

„Azt preferálnám, ha hazai pályán játszanánk az első mérkőzést az El-nyolcaddöntőben, de mivel kiemeltek leszünk, a visszavágót rendezzük mi. Bárkit is kapjunk ellenfélnek, a lényeg az, hogy milyen állapotban leszünk a mérkőzések előtt.

Elveszítettük Laidounit. Hogyan is tarthattuk volna meg? Az Union Berlin a Bayern Münchennel harcol a Bundesliga élén. Besic súlyosan megsérült. Már átesett a műtéten Innsbruckban, az év végéig nem játszhat, továbbá Nguyenre és Owusura sem számíthatunk. Ezért azt mondom, a sorsolás előtt korai az esélyeinkről beszélni” – közölte Sztanyiszlav Csercseszov.


Az FTC szakvezetője Malcom és Claudinho honosításáról is beszélt, akik ezentúl akár az orosz válogatottat erősíthetik, bár esetleges válogatottbeli szereplésükről ellentmondásos sajtóinformációk keringnek. „Talán lemaradtam valamiről, de mind a ketten a brazil válogatottat erősítették az olimpián. Nem igazán értem, hogyan kaphatták meg az orosz állampolgárságot, és hogyan lehetnek orosz válogatott játékosok, de ha így alakul, akkor mindenképpen erősítések lennének az orosz válogatott számára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik