Fehérvár: Boris számára nem ismeretlen az új kapusedző

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.14. 17:50
null
Elbert András (Fotó: <a href="https://www.molfehervarfc.hu//index.php" target="_blank">molfehervarfc.hu)</a>
A korábban 12 évig Kuvaitban, az elmúlt három esztendőben az MTK kapusedzőjeként dolgozó Elbert András lett a Mol Fehérvár FC új kapusedzője – jelentette be kedden hivatalos honlapján a székesfehérvári labdarúgócsapat.

 

„Michael Borisszal két évet dolgoztam közösen az MTK-nál, az nagyon pozitív időszak volt az életemben, örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk. Magyarországon a Goldballban kezdtem el edzősködni, kezdetben kapusedző és pályaedző is voltam, így nagyobb rálátásom van az edzői szakmára, de természetesen mindig is kapusedző szerettem volna lenni. Hiszek abban, hogy egy kapusedzőnek is folyamatosan képeznie kell magát, épp ezért szoktam rendszeresen részt venni különböző kapusedzői konferenciákon, ahol Európa legnagyobb klubjainak kapusedzőitől lehet tanulni. Izgatottan várom az új kihívásokat itt a Vidinél" – idézi a molfehervarfc.hu Elbert Andrást.

Az 1972-ben született Elbert tagja volt az 1993-ban aranyérmes Budapest Honvéd keretének, később több NB II-es együttesben is megfordult, majd viszonylag fiatalon, 28 évesen kezdett el edzősködni.

Kuvaitban először gyerekekkel, később pedig felnőtt kapusokkal foglalkozott. Kuvaiti klubcsapatok mellett a kuvaiti futsalválogatott kapusedzőjeként is dolgozott, három kapusa került be a felnőttválogatott keretébe, további három kapusa olimpiai válogatott lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik