FTC: szerződést hosszabbított a csapat bosnyák alapembere

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.03.18. 11:26
null
Eldar Civic új szerződést kötött a Ferencvárossal (Fotó: Tumbász Hédi)
Szerződést hosszabbított Eldar Civic a Ferencvárossal – jelentette be a fővárosi klub a hivatalos honlapján.

 

A 25 éves balhátvéd 2019 nyarán a Sparta Prahától szerződött a Ferencvároshoz, azóta minden sorozatot figyelembe véve összesen 86 mérkőzésen lépett pályára a zöld-fehéreknél, s egy gólt szerzett, valamint 19 gólpasszt adott. Eddig kétszer nyert bajnoki címet az FTC-vel, kétszer játszhatott az Európa-liga, egyszer a Bajnokok Ligája csoportkörében a magyar együttes tagjaként.

„Nagyon örülünk, hogy sikerült megállapodnunk Eldarral, boldoggá tesz minket, hogy továbbra is csapatunk tagja lehet – mondta a bosnyák válogatott játékosról Hajnal Tamás sportigazgató a fradi.hu-nak.Nagyon jó minőséget képviselő balhátvéd, legnagyobb kvalitásai közé tartozik, hogy rendre veszélyes beadásokkal segíti a társakat, idényenként rengeteg gólt készít elő. Tudjuk azt is, hogy miben kell még fejlődnie, ezen fogunk dolgozni. Közös célunk, hogy a folytatásban is olyan sikeresek legyünk, mint amilyenek az elmúlt három évben voltunk. Szeretnénk, ha Eldar ebben továbbra is fontos szerepet töltene be.”

Civic a jelenlegi idényben 28 mérkőzésen hét gólpasszt osztott ki.

Az FTC az új megállapodás időtartamáról nem közölt részleteket; a Transfermarkt adatbázisa szerint Civic szerződése idén nyáron járt volna le a Ferencvárosnál.

Eldar Civic és Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója (Fotó: fradi.hu)
Eldar Civic és Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója (Fotó: fradi.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik