FTC: az együttműködés folytatódik a Magyar Telekommal

Vágólapra másolva!
2022.03.21. 18:11
További négy évig támogatja a Magyar Telekom a Ferencvárosi Torna Clubot – erre vonatkozóan írtak alá a felek megállapodást. Az együttműködés keretében a Telekom főtámogatója a Ferencvárosi Torna Clubnak: kiemelt támogatóként áll a futballcsapat mögött, valamint névadó támogatóként segíti a vízilabda-, a jégkorong-, a női labdarúgó- és a férfi tornaszakosztályok munkáját.

A Magyar Telekom 2014 óta kiemelt támogatója az FTC felnőtt férfi futballcsapatának és labdarúgó utánpótlás-nevelésének, 2018 óta pedig a női labdarúgó-, a vízilabda-, a jégkorong-szakosztály, valamint a férfi tornaszakosztály névadó támogatójaként is hozzájárul a klub sikereihez. Ezt az együttműködést hosszabbították meg a felek további négy évvel.

Büszkék vagyunk rá, hogy az FTC az elmúlt négy évben, támogatásunk ideje alatt sokat fejlődött, a futballcsapat európai szintű klubbá nőtte ki magát, de a másik négy támogatott szakosztály is komoly eredményeket hozott. Bízom benne, hogy a Fradival való együttműködésünk következő fejezetében is sok embernek adunk motivációt a sportoláshoz” – kommentálta az aláírást Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

„Amikor 2018-ban aláírtuk a megállapodást a céggel, akkor abban bíztunk, a korábbinál is nagyszerűbb időszak köszönt a klubra. Sportolóink ebben a négy esztendőben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyérmekkel bizonyították, hogy az elvárásoknak meg tudunk felelni. Labdarúgóink sorozatban háromszor jutottak be a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörébe, és háromszor nyertek bajnokságot. Megtisztelő számunkra, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója újra bizalmat szavazott klubunknak” – nyilatkozta Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik