Paks: Kis Károlyék a tíz évvel ezelőtti sikerekre emlékeztek

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2021.12.30. 14:10
null
Heizler János, Péter Norbert, Kis Károly és Máté Csaba (balról jobbra)
Tíz éve, hogy a Paksi FC fennállása legsikeresebb idényét futotta: a bajnokságban a második helyen végzett, a Ligakupát pedig megnyerte a Tolna megyei együttes. Az akkor megélt élmények mindmáig összetartják a szakmai stáb tagjait, akik ezt az évet is közösen búcsúztatták.


Az 1952-ben alapított Paksi FC 2006-ban jutott fel az NB I-be, a sokak szimpátiáját kiváltó, kizárólag magyar futballistákat foglalkoztató csapat azóta is az élvonal tagja. Nem vitás, hogy a legjobb idényét

2011-ben zárta: amíg a Ligakupát elhódította, addig a bajnokságban ezüstérmes lett, így kivívta a nemzetközi szereplés jogát is – majd három selejtezőkört ment az Európa-ligában. Noha az élet azóta másfelé sodort szinte mindenkit, a Kis Károly vezette szakmai stáb tagjai a mai napig tartják a kapcsolatot, és a hagyományoknak megfelelően az Ajka jelenlegi vezetőedzője, továbbá a paksi klubnál manapság utánpótlás-szakágvezetőként dolgozó Péter Norbert, a Ferencváros másodedzője, Máté Csaba és a korábbi kapusedző Heizler János ezúttal is közösen búcsúztatta az évet.

„A sikerek, az emlékek és a közösen megélt élmények összekötnek minket – mondta Kis Károly. A Pakson szövődött barátság szent számunkra! Minden évben kétszer találkozunk, karácsony után is összefutottunk, hogy elbeszélgessünk a régi szép időkről. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit tíz éve elértünk, éreztük, hogy nemcsak a megyében, hanem országszerte szorítanak nekünk. Gyönyörű időszak volt mindannyiunk számára!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik