Futball Éjszakája: húsz helyszínen a labdarúgás ünnepe

Vágólapra másolva!
2020.08.25. 15:51
null
Idén is megrendezik a Futball Éjszakáját (Fotó: Tumbász Hédi, 2019)
Idén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Futball Éjszkája eseményt. Ez pedig azt jelenti, hogy a tervek szerint – remélhetőleg a koronavírus-járvány nem szól közbe – húsz helyszínen NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei bajnokságokban szereplő futballklubok is megnyitják kapuikat szeptember 4-én, pénteken.

A labdarúgás ünnepének számító esemény ezúttal sem maradhat el a színészek és az újságírók mérkőzése nélkül, ám most nem a fővárosban hanem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényőn rendezik a találkozót. Az immár százéves múlttal büszkélkedő meccsen ott lesz a színészeknél Nemcsák Károly, Rudolf Péter, Eperjes Károly, Straub Dezső, Vecsei H. Miklós, Puskás Peti, Balázs Pali, míg az újságíróknál Szalóczy Pál, Várkonyi Sándor, Azurák Csaba és Mohay Bence is.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatok – köztük a Ferencváros, az MTK, a Mezőkövesd, az ETO és a III. Kerületi TVE – remek programokkal várják a szurkolókat, akik például betekinthetnek a stadionok kulisszái mögé, megnézhetik az öltözőket, a fitnesztermet, a VIP-szektort, a klubtörténeti kiállítást. Találkozhatnak a csapatok ikonjaival, játékosaival, valamint számos sportfoglalkozáson, edzésen vehetnek részt, de összemérhetik tudásukat dekázásban, fejelgetésben, Xbox-, teqball- vagy lábteniszpartiban is a profi futballistákkal, emellett számos edzőmérkőzést vagy gálameccset is játszanak a helyszíneken. A rendezvény belépődíja gyermekeknek 100, míg a felnőtteknek 500 forint. A rendezők a bevételt az akcióban résztvevő kluboknak ajánlották fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik