Honvéd: nincs veszélyben a stadionprojekt – üzent a polgármester

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.25. 10:14
null
U-alakban állnak a Honvéd-stadion lelátói (Fotó: facebook.com/honvedfc)
Megnyugtató választ adott az esetleges aggodalmakra Gajda Péter, Kispest polgármestere, miután a Honvédot üzemeltető cég vezetője, Gács Pál levélben fordult hozzá az új Bozsik József Stadion jelenleg is zajló építésével kapcsolatban.

Gajda Péter kifejti, bár több helyen is szárnyra kaptak ezzel ellentétes hírek, Budapest új főpolgármestere, Karácsony Gergely és az októberi választást követően megújuló önkormányzati vezetés sem tervezi leállítani az új Bozsik Stadion márciusban elkezdett építkezését.

Köszönöm, hogy az épülő Bozsik Stadion ügyében megkeresett. Szeretném megnyugtatni a Honvéd vezetését és a Kispest-szurkolókat, hogy továbbra is támogatom, mindig is támogattam és támogatni is fogom, hogy csapatunk végre méltó otthonra leljen, és hamarosan az új stadionban köszönthessük játékosainkat. Biztosíthatom Önöket, hogy nincs tehát sem a főváros új vezetésének, sem nekem olyan szándékunk, hogy a már épülő stadion beruházás ellen bármi módon fellépjünk” – fogalmazott Gácsnak adott válaszlevelében az újraválasztott kerületvezető.

„Magam egykori Honvéd-ifistaként és a kerület vezetőjeként is örömmel vettem részt az alapkő letételénél és biztos vagyok benne, hogy a csapat vezetésével, tulajdonosaival és szurkolóival együtt ünnepelhetjük majd jövőre az új Bozsik Stadion átadóját” – olvasható a Honvéd honlapján közölt válaszlevél.

Az építkezésről a múlt héten közöltünk friss fotókat, IDE KATTINTVA megnézheti, hogy állnak a munkálatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik