Videoton: „Nem reális, hogy vb-n pályára lépő játékost igazoljunk”

Vágólapra másolva!
2018.06.01. 11:38
Balogh Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton egyik játékosmegfigyelője az M4 Sportnak úgy vélekedett, szerinte nem reális, hogy a klub olyan futballistát szerződtessen, aki a nyári oroszországi világbajnokságon is pályára lép majd.

„Mi a döntéshozatalban segítünk, a végső szót nem mi mondjuk ki egy igazolásnál, a mi szerepünk az előkészítési folyamatban van – mondta Balogh Tamás az M4 Sport stábjának.Kiemelten figyeljük a környező országok bajnokságait, de az elmúlt egy évben voltunk Brazíliában, voltunk Afrikában, ahol kifejezetten kupameccsekre mentünk, olyan játékosok miatt, akiket mi találtunk, ajánlottak vagy épp az interneten néztünk. Nem minden utazás után van igazolás.”„Mi a döntéshozatalban segítünk, a végső szót nem mi mondjuk ki egy igazolásnál, a mi szerepünk az előkészítési folyamatban van – mondta Balogh Tamás az M4 Sport stábjának.Kiemelten figyeljük a környező országok bajnokságait, de az elmúlt egy évben voltunk Brazíliában, voltunk Afrikában, ahol kifejezetten kupameccsekre mentünk, olyan játékosok miatt, akiket mi találtunk, ajánlottak vagy épp az interneten néztünk. Nem minden utazás után van igazolás.”

„Egy-egy játékost követünk akár évekig is. Nem tervezünk kiutazni a világbajnokságra. Követjük a csapatokat, de főleg azokat, amelyek »reális piacot nyújthatnak« nekünk, de azért az is tudni kell, hogy egy játékosnak, aki világbajnokságon pályára lép, annak az értéke ugrásszerűen megnő, mind az transzferérték, mind az elvárások tekintetében, tehát nem tartom reálisnak, hogy a vébén szereplő labdarúgók közül igazolunk, de bármi megtörténhet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik