Mezőkövesd: búcsú a szlovákoktól, a Puskásból jöhet légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 17:18
Öt szlovák, illetve szlovákiai labdarúgójától is megválik az NB I utolsó, 12. helyén telelő Mezőkövesd, amely hétfőn kezdi el a felkészülést Kuttor Attila irányításával.

A boon.hu információi szerint a vezetőség megköszönte Jakub Brasen, Köböl Máté, Martin Krnác, Tomas Majtán és Tomás Tujvel eddigi munkáját, a hétfőn kezdődő felkészülés során már nem számol velük Kuttor Attila.A boon.hu információi szerint a vezetőség megköszönte Jakub Brasen, Köböl Máté, Martin Krnác, Tomas Majtán és Tomás Tujvel eddigi munkáját, a hétfőn kezdődő felkészülés során már nem számol velük Kuttor Attila.

Nem lesz ott az első gyakorláson Szeles Tamás sem, ő a vállműtétje után lábadozik.

A Ferencvárostól érkező Bognár István viszont munkába áll. A boon.hu információi szerint Mezőkövesden jó esélyt látnak a diósgyőri Oláh Bálint és az eddig a Puskás Akadémiánál játszó Stipe Bacelic-Grgic megszerzésére is. Képben van továbbá Molnár Gábor visszaigazolása, de ennek egyre kisebb a valószínűsége.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Bognár István (FTC)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Puskás Akadémia), Molnár Gábor (Puskás Akadémia), Oláh Bálint (Diósgyőr)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jakub Brasen (szlovák), Köböl Máté (szlovákiai), Martin Krnác (szlovák), Tomas Majtán (szlovák), Tomás Tujvel (szlovák)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik