Mezőkövesd: „Nem hátul állunk majd, és elrugdaljuk a labdát”

Vágólapra másolva!
2017.06.17. 07:16
Mint beszámoltunk róla, a Mezőkövesd labdarúgócsapata is elkezdte a felkészülést a július 15-én kezdődő NB I-re. Radványi Miklós, a csapatot az előző szezon végén átvevő vezetőedző a klub hivatalos honlapjának beszélt a rövid szünetről, valamint az együttes közeljövőjéről.

„A szünet rövid volt, de kipihentem magam. Voltam egy kicsit üdülni, de a telefon akkor is többet volt a kezemben, ez az időszak viszont erről szól, ilyenkor a játékosokkal, vezetőkkel beszélget az ember” – mondta Radványi Miklós vezetőedző az elmúlt hetekről mezokovesdzsory.hu-nak.Radványi Miklós vezetőedző az elmúlt hetekről mezokovesdzsory.hu-nak.

„Szeretném megerősíteni a védelmet, a szélekre két minőségi, jó dinamikus, gyors játékost, illetve egy magas csatárt. Amikor idejöttem, elmondtam, szeretem, ha a csapatom szervezetten futballozik, jövőre is ez a cél. Nem hátul állunk majd és elrugdaljuk a labdát, hanem zárt védekezésből gyors kontrákra helyezzük a hangsúlyt” – fogalmazott a tréner a közeljövővel kapcsolatban.

A MEZŐKÖVESD NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:június 15.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 24., 11.00, Népligeti Edzőközpont: Mezőkövesd–Gyirmót
Június 28.: az ellenfél még nem ismert
Július 1., 11.00: Mezőkövesd–Kazincbarcika
Július 8., 18.00, Mezőkövesden vagy Debrecenben: Mezőkövesd–Debrecen


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők:Jakub Brasen(szlovák, FC DAC 1904 – Szlovákia, szabadon igazolhatóként),Pillár Róbert(szlovákiai, FK Senica – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István(Szolnok, ?),Engel Alex(Kazincbarcika, ?),Fröhlich Roland(Ceglédi VSE, ?),Heffler Norbert(Balmazújváros),Mihailo Milutinovics(szerb-magyar, Kozármisleny FC, ?),Rácz Ferenc(ETO FC Győr),Ribánszki László(Békéscsaba, ?),Vasas Gergő(Nyírbátor, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:Novák Csanád(Vasas)
Távozók: Balogh Béla, Czuczi Márton, Ulysse Diallo(mali, lejár a szerződése),Marko Dinjar (horvát, lejár a szerződése),Dombó Dávid,Tarmo Kink(észt, lejár a szerződése),Orosz Márk (lejár a szerződése),Tóth Bence(lejár a szerződése),Lazar Veszelinovics(szerb)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Stipe Bacelic-Grgic(horvát, Puskás Akadémia, ?),Branko Pauljevics(szerb, Puskás Akadémia, ?),Sós Bence(DVSC, ?),Vági András(Paks)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Molnár Gábor(Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik