DVSC: a 81-szeres szlovák válogatott hamarosan aláírhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.04. 17:29
Már a DVSC pallagi edzőcentrumában készül a 81-szeres válogatott labdarúgó, a szlovák Róbert Vittek, aki hamarosan aláírhat a hajdúsági együtteshez.

A haon.hu arról ír, hogy a Lokinál látnak perspektívát a futballistában, azonban az a támadó ellen szól, hogy nincs a legjobb edzettségi állapotban.haon.hu arról ír, hogy a Lokinál látnak perspektívát a futballistában, azonban az a támadó ellen szól, hogy nincs a legjobb edzettségi állapotban.

Az ingyen igazolható labdarúgóról korábban már megírtuk, hogy a DVSC-nél folytathatja pályafutását.

A 34 éves támadó mögött jelentős múlt van: Vittek a felnőttek között az 1999–2000-es szezonban mutatkozott be nevelőegyesületében, a Slovan Bratislavában, négy évvel később pedig felcsapott légiósnak. Megfordult Németországban (Nürnberg) és Franciaországban (Lille), majd 2010-től Törökországba tette át a székhelyét, több csapatot (Ankaragücü, Trabzonspor, Istanbul Büyüksehir Belediyesi) is szolgálva.

Három évvel ezelőtt visszaigazolt a Slovanhoz, szerződése a nyáron lejárt. Az előző idényben a második helyen végzett a pozsonyiakkal: 24 bajnokin, 1542 perc alatt tíz gólt szerzett, és adott öt gólpasszt, az El-selejtezőben öt meccsen hét gól volt a mérlege, a Szlovák Kupában öt találkozón egyszer volt eredményes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik