DVSC: Korhuték nemes célra gyűjtenek, elindult a licit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.08. 13:03
Korhut Mihály, a DVSC magyar válogatott labdarúgója és Bernáth Csaba, a Debreceni Nagyerdei Stadion Látogató Központjának igazgatója jótékonysági licitet kezdeményezett – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

„A franciaországi Eb-n nagyszerűen szerepelt magyar labdarúgó-válogatott játékosainak aláírásával ellátott mezre indítunk licitet, és az ebből befolyt összeget a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak ajánljuk fel” – mondta Bernáth Csaba.„A franciaországi Eb-n nagyszerűen szerepelt magyar labdarúgó-válogatott játékosainak aláírásával ellátott mezre indítunk licitet, és az ebből befolyt összeget a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak ajánljuk fel” – mondta Bernáth Csaba.

A licit 30 ezer forintról indult, augusztus 5-én, pénteken kezdődött, és szeptember 8-án 18 óráig tart. Az ajánlatokat a dvscfoci@dvsc.hu e-mail címre várják. Az ajánlatban szerepelnie kell az ajánlattevő címének, nevének, telefonszámának és a felajánlott összegnek is. (Az aktuális állás a dvsc.hu oldalon folyamatosan nyomon követhető lesz.)

A legnagyobb összeget felajánló személy szeptember 9-én, az Újpest elleni hazai mérkőzés előtt veheti át a dedikált mezt Korhut Mihálytól.

„A magyar válogatott örökre beírta magát a történelembe. Csoportelsőként jutott tovább, emlékezetes, három-hármas döntetlent játszott a későbbi Európa-bajnok Portugáliával! Igen értékes és különleges relikviát szerez tehát az, aki tulajdonosa lesz ennek a meznek, emellett segítséget nyújt a beteg gyerekeknek és családjuknak” – mondta Korhut, aki 30 ezer forinttal el is indította a licitet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik